Bilarna - Kontakt - Radical M&W
Hem - Teamet - Tävlingar - Sponsorer - Information
Logga in RSS
::Rapporter

Inför Race: WTCC Anderstorp

WTCC
Efter ett uppehĂ„ll pĂ„ drygt en mĂ„nad börjar det dra ihop sig till race igen. Återigen Ă€r det Anderstorp som stĂ„r vĂ€rd, men denna gĂ„ngen inte för STCC utan den internationella motsvarigheten WTCC.

VÀrldsmÀsterskapen Àr alltsÄ Äterigen pÄ Svensk mark. Och Radical Àr dÀr. Mannen vi ska tacka för det Àr Ingvar Mattsson. Radical Äker ihop med Sport 2000 som inbjudningsklass. Jag har ingen större koll pÄ Sport 2000-bilarna men det Àr sportvagnar, förmodligen med 2-litersmotorer. Att jÀmföra med vÄra 1,3 liter.

MĂ„l
Innan sÀsongens början faststÀllde jag tre, mer eller mindre seriösa, mÄl.
1: Korsa mÄllinjen före Ingvar Mattsson - gjorde jag senast i Anderstorp.
2: Ta poÀng - fixade första poÀngen i Karlskoga!
3: Det mest seriösa - att hela tiden utvecklas och Äka fortare. Ser bra ut hittills!

I och med detta kÀnner jag att jag mÄste upprÀtta ytterligare mÄl. Ett högre. Förmodligen kan jag inte infria det denna sÀsongen, men det ska vara nÄgot att strÀva efter. Niklas Lovén tillhör just nu toppen i Radical. Korsa mÄllinjen före honom pÄ lika villkor vore trevligt.
Varför Ingvar Mattsson och varför Niklas Lovén undrar ni dÄ? För att de kommer ifrÄn samma trakter som jag sjÀlv!

Legat pÄ latsidan?
Under uppehÄllet har vi fÄtt igÄng Markus bil igen, förÀndrat lite pÄ Mattias bil och förhoppningsvis knutit ytterligare en mekaniker till teamet som kommer följa med sÀsongen ut. En andra person har lovat att stÀlla upp nÀr tid ges. BÄda Àr kunniga och ger Mattias och Markus chansen att koncentrera sig mer pÄ körningen.

Starkare finansiellt stöd
För att sÀkra starten i den svenska VM-deltÀvlingen krÀvdes ytterligare sponsorer samt starkare stöd frÄn vÄra existerande. Vi har kunnat vÀlkomna tvÄ nya sponsorer och tacka existerande för starkare stöd. Nu behöver vi bara en dÀck-sponsor för att kunna konkurrera med de övriga pÄ lika villkor sÀsongen ut.

Enligt kÀllor Àr ca. 15 Radicaler anmÀlda till Anderstorp samt 6 Sport 2000-bilar. Var hamnar vi i resultatlistan? Vill du var bland de första som fÄr veta? Gör oss sÀllskap pÄ Scandinavian Raceway! Eller, om vi har tur, följ oss pÄ Eurosport. 27-29 Juli Àr det dags!

Med vÀnliga hÀlsningar,

Mattias Nordenström
XHTML 1.0 RSS Get Firefox Get Flash