Bilarna - Kontakt - Radical M&W
Hem - Teamet - Tävlingar - Sponsorer - Information
Logga in RSS
::Rapporter

Race: Knutstorp 19-20 April 2008

Strulig inledning pÄ sÀsongen
Fredagen innebar 4 testpass å 20 minuter. Torbjörn kunde nöta pÄ pass efter pass medan Mattias kom ca. 6 varv i stöten. Motorn stiger sakta men sÀkert i temperatur, nÀr den nÀrmar sig 90 grader trycker den ut vatten. Vi provade allt vi kunde pÄ plats. Bytte kyl, annat lock till expansionskÀrlet, hÀllde till och med i glykol trots man inte fÄr det men inget hjÀlpte.

Torbjörn stÄr över
PÄ lördagens test ser topp 5 ut sÄ hÀr:
1. Christian KronegÄrd
2. Andreas Ebbesson
3. Viktor Hallrup
4. Per Staaf Jr
5. Mattias Nordenström

Trots lite köra sÀtter Mattias personbÀsta och klÀmmer sig in i topp 5. Torbjörn vÀljer att stÄ över och Mattias hoppar ner i Torbjörns bil istÀllet för att köra racet.
Lite orolig inför start dÄ de inte Äker med samma instÀllningar, undrar hur bilen kommer reagera. Mattias hÀnger med bra i inledningen men bilen slÄr igen och nÀr de andra fÄr upp temp i dÀcken tappar Mattias pÄ accelerationen och dÀrmed hela rakstrÀckorna. Efter 8 varv trycker Àven denna bilen ut vattnet och Mattias tvingas rulla in i depÄ.
Söndagens race Àr snarlikt lördagens.

Hemma i garaget
Bilarna har redan börjat plockas isÀr. Det blir helt nya kylare, flÀktar kommer monteras pÄ kylarna och toppen kommer Äterigen dras i moment. Förhoppningsvis har vi löst det till nÀsta race pÄ Mantorp. DÄ vi inte har möjlighet att testa nÄgonstans i nÀrheten blir det en lÄng vÀntan till Mantorp för att se om det fungerar.
XHTML 1.0 RSS Get Firefox Get Flash