Bilarna - Kontakt - Radical M&W
Hem - Teamet - Tšvlingar - Sponsorer - Information
Logga in RSS
::Rapporter

Race: Knutstorp 19-20 April 2008

Strulig inledning på säsongen
Fredagen innebar 4 testpass á 20 minuter. Torbjörn kunde nöta på pass efter pass medan Mattias kom ca. 6 varv i stöten. Motorn stiger sakta men säkert i temperatur, när den närmar sig 90 grader trycker den ut vatten. Vi provade allt vi kunde på plats. Bytte kyl, annat lock till expansionskärlet, hällde till och med i glykol trots man inte får det men inget hjälpte.

Torbjörn står över
På lördagens test ser topp 5 ut så här:
1. Christian Kronegård
2. Andreas Ebbesson
3. Viktor Hallrup
4. Per Staaf Jr
5. Mattias Nordenström

Trots lite köra sätter Mattias personbästa och klämmer sig in i topp 5. Torbjörn väljer att stå över och Mattias hoppar ner i Torbjörns bil istället för att köra racet.
Lite orolig inför start då de inte åker med samma inställningar, undrar hur bilen kommer reagera. Mattias hänger med bra i inledningen men bilen slår igen och när de andra får upp temp i däcken tappar Mattias på accelerationen och därmed hela raksträckorna. Efter 8 varv trycker även denna bilen ut vattnet och Mattias tvingas rulla in i depå.
Söndagens race är snarlikt lördagens.

Hemma i garaget
Bilarna har redan börjat plockas isär. Det blir helt nya kylare, fläktar kommer monteras på kylarna och toppen kommer återigen dras i moment. Förhoppningsvis har vi löst det till nästa race på Mantorp. Då vi inte har möjlighet att testa någonstans i närheten blir det en lång väntan till Mantorp för att se om det fungerar.
XHTML 1.0 RSS Get Firefox Get Flash