Bilarna - Kontakt - Radical M&W
Hem - Teamet - Tävlingar - Sponsorer - Information
Logga in RSS
::Rapporter

Race: Jyllandsringen 24-25 April 2010

Efter motorras pÄ Johans bil under test pÄ Mantorp en vecka innan första racet rÄdde febril verksamhet i garaget. Dagen innan avfÀrd kunde bilen startas upp med nya friska delar och stÀmningen var Äter pÄ topp.

Johan visade vÀgen genom att sÀtta snabbaste tid pÄ kvalet, tyvÀrr frÄntogs han denna dÄ han korsat en spÀrrlinje och senare uteslöts han helt och flyttades ner till sista startposition dÄ han kört om under gulflagg. Markus flyttades upp och startade nu som andra man.

I första racet kom Markus ivÀg som trea men tog sig snart upp pÄ andraplatsen och höll denna i mÄl. Johan sÄg ut att göra en stark uppkörning men fick bryta dÄ tvÄ kontakter till brÀnslepumpen hade lossnat - nÄgot som inte ska kunna hÀnda.

Andra racet inleddes som första, Markus ivÀg som trea men körde snart upp sig till andra och körde ikapp ledaren men vÄgade inte attackera i samband med varvningar som stÀllde till det. Vi som stod i depÄn visste att Markus redan var i ledningen dÄ föraren framför dömdes till tjuvstart och 20 sekunders tidstillÀgg. Första vinsten och lÀmnar Danmark i serieledning.
Johan stod Äterigen för en stark uppkörning men fick bryta med en misstÀndande bil dÄ en tÀndkabel hade hoppat av tÀndspolen - ocksÄ nÄgot som aldrig hÀnt förut. Men vi lÀr av misstagen och nu sÀkrar vi dessa kontakter i framtiden.

Nu har vi uppehÄll till 28 Maj dÄ vi kör pÄ Kinnekulle Ring ihop med SSK-serien.
XHTML 1.0 RSS Get Firefox Get Flash