Förare - Mekaniker - Service
Hem - Teamet - Tävlingar - Sponsorer - Information
Logga in RSS
::Rapporter

Race: Karlskoga 16-17 Augusti 2008

Sist vi tÀvlade pÄ Karlskogabanan presterade Mattias bÀttre resultat Àn han nÄgonsin gjort i VÀrmland. TÀvlingen dÀrefter, Sturup, gick Ànnu bÀttre med en femteplats. DÀrför var det med stor entusiasm vi anlÀnde till banan pÄ torsdagkvÀllen. Fredagen Àgnades Ät att gÄ serva och stÀlla in bilarna för race.

Markus Comeback
Första tÀvlingen efter sjukskrivningens slut för Markus del - och det kunde börjat bÀttre. I första racets start blev det kalabalik, bilar sprutade Ät alla hÄll. Markus tvÀrnitar, trÀffar mjukt Marcus Fluch och nÀr Markus tror faran Àr över kommer en bil bakifrÄn och kolliderar kraftigt med Markus som tvingas bryta efter 200m.
Mattias kan fortsÀtta men kommer inte överens med bilen, Äker till slut i mÄl pÄ en Ättondeplats och bÀrgar en ynka poÀng.

Defensiv körning
Race 2 utmÀrks av defensiv körning. Flera förare stÀnger kraftigt vilket kostar de som ligger bakom men ÀndÄ Àr betydligt snabbare en massa tidsförlust. VÀl förbi jagar vi nÀsta förare. Markus gÄr i mÄl som sjunde man och Mattias hankar sig i mÄl som tionde men sÀnkte sin tid kraftigt och hittade tillbaks till instÀllningarna - tyvÀrr alldeles för sent. Markus tar sina första poÀng för sÀsongen.

Nordenström Racing med 3 Radicals
Till Knutstorp kommer vi med hela 3 stycken bilar om allt funkar. Vi har tillgÄng till en Prosport av senaste versionen - dÀr man sitter i mitten. Dock sitter det en 1000-kubiksmotor i den och vid tester har vi sett att den inte hÀnger med. DÀrför Àr ett motorbyte aktuellt. Förare blir Torbjörn Nordenström som har fÄtt dispens att Äka med oss andra i gamla Prosports. Datumet för Knutstorp Àr 30-31 Augusti.
XHTML 1.0 RSS Get Firefox Get Flash