Förare - Mekaniker - Service
Hem - Teamet - Tävlingar - Sponsorer - Information
Logga in RSS
::Rapporter

Race: Knutstorp 3-4 Juli 2010

Svenskt sportvagnsmeeting Àr Sveriges största tÀvling, dÄ vi aldrig ens besökt detta arrangemang sÄg vi fram emot att dessutom fÄ vara en del av det.

Johan knep pole-position men dÀr slutade det positiva. Första racet var katastrof frÄn arrangörens sida. Flera omstarter, kaos och ingen som visste nÄgonting. Det slutade med att tÀvlingen ströks och inga poÀng rÀknades. Johan som vann överlÀgset (hela start- och mÄlrakan före tvÄan) blev sÄ frustrerad att han valde Äka hem och strunta i söndagens race.

Söndagens race började likadant som lördagens, strul i starten (en tÀvlande som inte lyckades ta sin position) men vid omstarten lyckades ledningen strula till det igen. Till slut startades tÀvlingen normalt och Markus flög upp frÄn en fjÀrde startposition till en andraplats som han höll i mÄl. Förutom blommor och pokal drygade vi ut ledningen i serien. Minns vad vi sa inför Knutstorp? Vi ville ha bilarna pÄ första och andraplats. Vi lyckades - Johan etta pÄ lördagen och Markus tvÄa pÄ söndagen ;-)
XHTML 1.0 RSS Get Firefox Get Flash