FŲrare - Mekaniker - Service
Hem - Teamet - Tšvlingar - Sponsorer - Information
Logga in RSS
::Rapporter

Race: Fjärås 5 Maj & Karlstad 19 Maj

Förberedelserna gick om intet. Vid en träning i Falköping kom jag ett varv innan ett par tryckare gav upp. Jag missade de två första tävlingarna i Skåne men till Fjärås kom jag med en helt ny topp, tyvärr fanns inte tid för justeringar. Tävlingen genomfördes och jag hade problem med fästet i starten samt kraftig understyrning.

Till Karlstadstävlingen hann jag med lite tid i rullande landsvägen, lite effekt hittades men framförallt fick jag en jämn och fin effektkurva.
Karlstad var en ny bana för mig men till andra kvalheatet kom jag med varma däck, något som märktes i starten då fästet infann sig omedelbart. Detta var inte omtyckt av föraren bredvid mig som effektivt stoppade mig genom att vrida rakt i sidan - är det så man gör i rallycross? Hade fortsatt problem med understyrning.
Hemma i garaget har jag nu påbörjat arbetet med bilen, målet är att hitta mer grepp i starten - åstadkommer vi förmodligen genom lite ballast i skuffen. Vad gör man åt problemet med understyrning? Kan det vara så enkelt som nya däck? Jag väljer i alla fall att stå över tävlingen i Trollhättan och siktar på ännu en ny bana för mig - Skene den fjärde Augusti.
XHTML 1.0 RSS Get Firefox Get Flash